FRÅN ANDNÖD TILL ANDRUM

Med Katinka Wallner och Malin Svanholm Steninge

2 juli kl 9-16

I den vackra miljön på Steninge Kuststation stannar vi upp och stillar sinnet med yoga, meditation, föreläsning, samtal och övningar. Allt du behöver är mjuka kläder. Vegetarisk lunch och fika ingår. Inga särskilda förkunskaper eller erfarenheter behövs- du är välkommen som du är!

Förra årets heldagsretreat blev en oerhört positiv upplevelse, nu är vi tillbaka igen! I år kommer fokus ligga på att våga möta vår inre storhet. Visste du att de flesta människor är mer rädda för att lyckas än för att misslyckas? För att kunna släppa fram vår inre storhet på djupet, utan ego inblandat, behöver vi kontakta vårt inre, vår själ och vår naturliga intuition.

Katinka Wallner, som jag håller retreatet tillsammans med, menar att det inom oss alla finns en naturlig medial länk till vårt ursprung. Vi är helt enkelt lite mediala allihop! Problemen i våra liv uppstår när vi lyssnar till vårt ego och våra rädslor istället för till vår inre vägledning. Katinka Wallner utkommer i år med sin tredje bok ”Medial och helt normal” och kommer under retreaten hålla föredrag om medialitet samt lära ut några spännande övningar så att du som deltar själv kan utveckla din själsliga kanal. Hur spännande låter inte detta?

Tillsammans knyter vi ihop en magisk säck av själslig och fysisk närvaro under en heldag i vackra Steninge precis intill det solglittrande havet. I retreatet ingår hemlagad vegetarisk mat, fika och dessert.

Läs mer om Katinka på www.katinkawallner.com
Plats: Yogahuset, Steninge Kuststation
Kostnad: 1200kr
Anmälan: Via mail med namn och postadress senast 25/5 till info@malinsvanholm.se
VARMT VÄLKOMNA!