PÅSKYOGA 2020

På Kuststationen i Steninge

Långfredag till påskdagenFör jag vet inte vilket år i rad, håller jag påskyoga i Steninge. Från början drog vi undan möblerna i köket och yogade men nu håller vi förstås till i det vackra Yogahuset med stora fönster och vackra vyer. Du är varmt välkommen att vara med i mån av plats.

I år kommer jag också ha en bokrelease på Kuststationen där jag berättar om yogavägen - den åttfaldiga vägen, och hur du kan använda den för att berika ditt liv. 


Såhär ser påskyogan ut:
Långfredag kl 16.00-17.30 De-stressyoga. Gå ner i varv inför ledigheten. (220 kr)


Påskafton kl 9.00-10.15 Hitta din inre styrka, Ett pass med fokus på den inre muskulaturen och hur vi bygger styrka inifrån och ut. Perfekt inför kommande utomhusträning. (200 kr)

kl 16.00-17.15 Yin yoga - hitta utrymme i kropp och sinne. Vi sträcker ut och hittar lugn. (200 kr)

Påskdagen kl 10.00-11.30 Den yogiska vägen till ett helt och hållbart liv, Ett dynamiskt pass där vi utforskar balansen mellan självdisciplin ohc förmågan att ge sig hän. Vad behöver du mer av i ditt liv för att det ska vara hållbart? (220 kr)

kl 11.45 Bokrelease för "Happy, healthy, holy. Den yogiska vägen till ett helt och hållbart liv." Drop in! Vi bjuder på snacks och te´. 


Anmälan till info@malinsvanholm.se

Betalning sker på plats, kontant eller med swish. 

Du som vill vara med på hela påskfirandet (kan varmt rekommenderas) på Kuststationen kan kika på deras hemsida : Kuststationen.se

VARMT VÄLKOMNA!
Image Image