YOGA I STENINGE HT -19 

Välkommen till Kuststationens vackra yogahus och vår sjätte termin med yoga! Nu finns det två olika pass att välja mellan, beroende på vilken yoga och vilka tider som passar dig!
 
HATHA YOGA SOFT / FYSISK är ett pass med lugn men fysisk yoga. Det är ett lugnt tempo med många övningar liggandes på mage/rygg och sittandes. Vi fokuserar på alignment, dvs kroppens hållning och linjering. Yoga kan också vara ett fantastiskt komplement till annan träning eftersom man sträcker ut, arbetar med funktionell styrka, balans och mentalt fokus.

Att regelbundet utföra yoga kan hjälpa dig att upptäcka obalanser i kroppen. Vi kommer åt alla små muskler och blir starka inifrån vårt sinne och ut i våra muskler. Passar alla åldrar och stela kroppar. Passar både för kvinnor och män. Inga förkunskaper krävs. Kom ihåg att det är aldrig försent att börja ta hand om din kropp.

HATHA YOGA är dynamisk yoga för styrka, balans och smidighet!I hathayogan möter du såväl liggande som stående och sittande positioner och både dynamiska och mer stillsamma rörelser. Andningen är en viktig del av yogan och du får lära dig hur andningen kan hjälpa dig att hitta ett inre fokus.

EVELYN KALMÉR är en mycket omtyckt och pedagogisk lärare som har sina rötter i hathayogan med en 200RYT-utbildning. Hon fortsätter ständigt att utbilda sig för olika lärare och förkovra sig i yogan. Läs mer om Evelyn på Yogazoul.se

Det finns yogamattor att låna men ta gärna med din egen ändå eftersom det kan vara skönt att ha sin egen. Mjuka kläder och rena barfota fötter är att rekommendera. Kanske en tröja att ta på i vilan.

Du anmäler dig till en av kurserna men har, i mån av plats, möjlighet att ta igen gånger du missat på den andra kursen.
Betalning sker via faktura.

Obs! Om du anmäler dig till mer än en kurs får du 10% rabatt på båda kurserna.
VARMT VÄLKOMNA!
HATHA YOGA SOFT/FYSISK
12 söndagar kl 16.30-17.45
Lärare Evelyn Kalmér
22 september - 8 december
Kostnad 1890 kr

12 torsdagar kl 19.00-20.15
Lärare Evelyn Kalmér
19 september - 5 december
Kostnad 1890 kr

Anmälan