YOGA I STENINGE HT -18 

Välkommen till Steninge Vandrarhems vackra yogahus och vår fjärde termin med yoga! Nu finns det två olika pass att välja mellan, beroende på vilken yoga och vilka tider som passar dig! Ett par söndagsmorgnar i höst kommer vi också ha "prova-på-yoga" för alla som är nyfikna på yoga.
 
HATHA YOGA SOFT är ett pass med lugn men fysisk yoga för dig som vill yoga men inte vågar för du tror att du inte kan eller orkar. Det är ett lugnt tempo med övningar som (oftast) är liggandes på mage/rygg och sittandes. Passar alla åldrar och stela kroppar. Passar både för kvinnor och män. Inga förkunskaper krävs. Kom ihåg att det är aldrig försent att börja ta hand om din kropp.

HATHA YOGA är dynamisk yoga för styrka, balans och smidighet!I hathayogan möter du såväl liggande som stående och sittande positioner och både dynamiska och mer stillsamma rörelser. Andningen är en viktig del av yogan och du får lära dig hur andningen kan hjälpa dig att hitta ett inre fokus.

Yogalärarna Suzana och Evelyn guidar dig in i yogans sköna värld. Positionerna varieras utifrån vars och ens behov och du kan vara med oavsett yogavana.

Det finns yogamattor att låna men ta gärna med din egen ändå eftersom det kan vara skönt att ha sin egen. Mjuka kläder och rena barfota fötter är att rekommendera. Kanske en tröja att ta på i vilan.

Du anmäler dig till en av kurserna men har, i mån av plats, möjlighet att ta igen gånger du missat på den andra kursen.
Betalning sker via faktura.

Obs! Om du anmäler dig till mer än en kurs får du 10% rabatt på båda kurserna.
VARMT VÄLKOMNA!
HATHA YOGA SOFT
10 söndagar kl 16.00-17.15
Lärare Evelyn Kalmér
7oktober - 9 december
Kostnad 1650 kr

10 torsdagar kl 19.00-20.15
Lärare Suzana Gisselman
4 oktober - 6 december
Kostnad 1650 kr

OBS! VECKA 41 ÄR TORSDAGSYOGAN FLYTTAD TILL TISDAG SAMMA TID! 

Anmälan