YOGARETREAT PÅ SRI LANKA
 
VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED ANNAF OCH MALIN PÅ ÄNNU ETT YOGAÄVENTYR TILL SRI LANKA.
6-17 november 2018
Mitt i mörka november drar vi iväg på yogaäventyr till Sri Lanka.

Älskar du att yoga och inte har något emot att gå upp i gryningen för att köra ett fysiskt yogapass, meditera i soluppgången med blicken vilande på havet, att äta kokosnötter och annan nyttig mat som får din kropp att jubla, guppa runt i havet, åka tuc tuc, umgås med leguaner, apor, påfåglar och valar och avsluta dagarna med meditativ yoga i solnedgången? Då tycker vi att du ska följa med oss!

Vi åker tillbaka till gästvänliga och avslappnade surf- och yogastället Talalla där vi blir bortskämda med vackra miljöer, sköna behandlingar och inte minst en galet vacker strand.

En resa för att hjälpa kroppen bli stark och själen att komma till tals. Vill du ta ayurvediska behandlingar så finns ett spa på retreatet med duktiga terapeuter. Förutom hatha yoga, yin, restorative och meditation har vi också några satsangs, samtal kring olika yogiska teman. Delar av dagen kommer vi vara i tystnad för att hinna lyssna in oss själva.

Södra Sri Lanka är ett av världens bästa ställen för att se blåvalar och en av dagarna åker vi på en delfin- och valsafari. En både mäktig och magisk upplevelse att möta de jättelika valarna!

I RESAN INGÅR:


• Del i dubbelrum, 9 nätter på Talalla

Flyg ToR från Arlanda (med Emirates)

• Frukost och middag

• Yoga två tillfällen om dagen, två yogalärare

•Transfer till och från flyg på Sri Lanka.

• Delfin och valsafari

Kostnad: 27.700 kr, Early bird innan 17 april: 25.500 kr, Anmälningsavgiften är 13.850 kr och betalas till Odenresor som är researrangörer. Anmälan är bindande.
Klimatkompensation: Vi väljer att klimatkompensera för den här resan och om du också vill göra det rekommenderar vi klimatkompensera.se eftersom de är certifierade av Gold standard och erbjuder klimatkompensation i form av förnyelsebar energi.

För mer info: info@malinsvanholm.se
Vi samarbetar med Odenresor som är researrangörer denna resa!