TEST
 
VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED ANNAF OCH MALIN PÅ ÄNNU ETT YOGAÄVENTYR.
DEN HÄR GÅNGEN TILL SRI LANKA.
6-17 november 2018
Välkommen att följa med Annaf och Malin på ännu ett yogaäventyr. Den här gången till Sri Lanka.

Mitt i mörka november reser vi till vackra, exotiska och varma Sri Lanka för att yoga, meditera och expandera våra inre och yttre gränser.

Sri Lanka är en fantastisk tropisk ö öster om Indien, med ett rikt djurliv och en spännande historia. Befolkningen är till största delen buddhister och ön räknas som ayurvedans hemland.

Sri Lanka erbjuder så mycket. Ett litet axplock: teplantager, nationalparker med allt från ett mycket rikt fågelliv till elefanter, bufflar och leoparder. Vattnet som omger Sri Lanka bjuder på möjligheten att se valar och delfiner.

Vi bor på södra Sri Lanka, på det välkända och mycket populära Talalla retreat. Ett älskat yoga och wellnessparadis just vid havet. Vi yogar morgon och kväll och äter måltiderna tillsammans. Däremellan finns gott om tid att promenera längs stranden, surfa, ta gudomliga behandlingas, utforska omgivningarna eller bara hitta dig själv under en palm. Det finns också möjlighet att besöka teplantager, vandra, besöka bergen eller hitta på andra äventyr.

Under resan kommer vi åka på en delfin- och valsafari (södra Sri Lanka är ett av världens bästa ställen för att se blåvalar) och en annan för att besöka en nationalpark med elefanter, leoparder och andra vilda djur samt ett rehabiliteringshem för elefanter.
I RESAN INGÅR:

• Flyg tor med Emirates (ett av världens högst klassade flygbolag)

• Transfer till och från flyget på Sri Lanka

• Del i dubbelrum, 9 nätter på Talalla

• Full logi, tre mål om dagen

• Yoga två tillfällen om dagen, två yogalärare

• Nationalpark och besök på elefanthem

• Delfin och valsafari
Kostnad: 28.500 kr. (14.250 kr och resterande betalas senast 31 augusti.)
Vi samarbetar med Odenresor som är researrangörer denna resa!