YOGA-RETREAT PÅ KRETA
 
 FÖLJ MED  PÅ ÄVENTYR TILL KRETA - FEM DAGAR AV YOGABLISS!

24-29 OKTOBER 2022

Vi utforskar olika gudomliga aspekter inom oss själva och djupdyker in i kropp och sinne med hjälp av yogans uråldriga visdom. 

Dagarna börjar med hatha yoga och meditation. Efter en lång och lyxig frukost tillsammans är dagen din att njuta av. Kanske bara sitta och skriva eller läsa på någon av alla de mysiga platserna runt hotellet, i pergolan, på klippan, på stranden eller under olivträden? Kanske väljer du att vila vid poolen, simma i havet, utforska ön eller bara blicka ut över havet?

Under den sena eftermiddagen möts vi igen för yoga, den här gången mer av yin, restorative och mindfulness.

Vi avslutar dagarna tillsammans med middagar med underbar mat från medelhavsköket.

Greklands största ö, Kreta, är omtalad för sina fantastiska stränder, vilda, vackra natur, utsökta kök och rika kultur och historia. Denna mytiska och generösa ö i södra Egeiska havet, fångar Greklands hjärta och förtrollar alla som besöker den.

På en egen halvö, med 360 graders utsikt över Medelhavet ligger Minos Palace hotel med blånande berg andra sidan viken. Det är en vilsam, vacker och rofylld plats som gjord för att hämta andan och fylla på energi och lyssna in sig själv i de andäktigt vackra omgivningarna

Om Lärarna:

Annaf Åhlgren:
Med en passion för att undervisa – och studera, har Annaf hållt mer än 11.000 klasser. Hon undervisar med djup kunskap, värme och humor. Annaf har sin egen yogatudio och undervisar även i samarbete med andra studios, sjukhus och idrottsskolor. Hennes bas är hathayoga men hon studerar och undervisar också Restorative, Nidra och Yin sen många år. På senare år har Annaf även lagt till Mindfulness till sin verktygslåda.

Malin Svanholm:
Efter att ha utforskat dans och meditation i många år hittade Malin sin hemmabas i yogan och dess urgamla rötter. Inspirationen från yogafilosofins djupa visdom är en viktig ingrediens i Malins egen undervisning och hon väver gärna in den i sina klasser och föreläsningar. Utöver att driva yogastudio är Malin också författare till ”Happy, Healthy, Holy. Den yogiska vägen”, en bok om hur man väver in yogan i alla aspekter av livet.

 

Tillsammans driver Annaf och Malin en yogaskola: Light Yoga Education där de sen många år tillbaka håller yogalärarutbildningar i Hatha yoga (200 h), Restorative och Yin, certifierade av Yoga Alliance. De har hållit yoga retreat över hela världen tillsammans; ett flertal tillfällen på Bali, Sri Lanka, Indien, Cypern och Costa Rica, såväl som i Sverige.

I RESAN INGÅR:

• Del i dubbelrum, 5 nätter på Minos Palace Hotel, 5-stjärnigt hotell

• Frukost och middag

• Alla yogapass (morgon och eftermiddag) samt meditation

Kostnad: 1.800 euro

Vi samarbetar med Odenresor som är researrangörer denna resa!