5 ELEMENTS RETREAT I STENINGE

Under alla våra år tillsammans, Annaf och jag, har vi drömt om att skapa en serie yogaretreat utifrån de fem elementen. Snart är det dags! 
De fem elementen

Enligt yogans systervetenskap Ayurvedan, består allt levande av fem element. Dessa element genomsyrar alla delar av vår tillvaro och av oss själva. Vi hittar dem i våra fysiska kroppar, i våra sinnen och även i de mer andliga aspekterna av oss. På samma sätt finns elementen i allt vi äter, i naturen omkring oss och överallt. När vi lär oss att förstå de olika elementens natur och tona in oss därefter så faller saker på plats. 

Vi startar på mitt kära västkusten, vid havet i Steninge.

Kattegatts strand, under nymånen i juni - en perfekt period att så nya frön i livet. Under fyra dagar bjuder vi med dig på en fysisk, mental och själslig resa genom elementen jord och vatten. De här retreaten är för dig som vill gå djupare. Du kommer få massor av yoga, meditationer, tystnad såväl som samtal, god mat, naturupplevelser och magiska upplevelser.

Dagarna startar i ottan med ett långt yogapass och meditation. Vi äter Kuststationens härliga frukost tillsammans och fortsätter sen dagen med vandringar och besöker kraftfulla platser i naturen. På eftermiddagen yogar vi tillsammans igen, då ett mer vilsamt pass, innan vi avslutar dagen med middag tillsammans. Utöver de gemensamma stunderna kommer det finnas gott om tid att bara vara, ta ett friskt dopp i havet, basta eller bada i badtunnan. 

Steninge Kuststation

är en pärla och har den där personliga och vänliga stämningen som bara går att hitta där ett ställe drivs med mycket kärlek. De som varit på Kuststationen kommer tillbaka. Från början ett badhotell, som sen varsamt har byggts till, med bl.a. en fantastisk, fullt utrustad yogastudio. Matlagningen bygger på omsorg om naturen och har WWFs märkning för klimatsmart mat på både frukost och ett antal maträtter. Det är mycket närproducerade produkter och maten kommer vara vegetarisk. 

retreat I Bustamon  - eld och luft 

I september är det dags för nästa retreat. Då tar vi oss upp till Annafs kära Bustamon, i den vackra fjällvärlden. Där fortsätter vi med elementen eld och luft. Det sista retreatet i serien är vår årliga San Kalpa, där vi bjuder in elementet rymd och sluter cirkeln.

Du väljer själv om du vill gå ett enstaka retreat eller anmäler dig till hela serien.

Plats                Steninge Kuststation

Tid                    Nya datum kommer.

Boende           Del i dubbelrum 

Mat.                  Frukost, lunch & middag

Pris                 8.500 kr (Anmälan är bindande men inte personlig)

Yogalärare     Malin Svanholm & Annaf Åhlgren

Anmälan info@malinsvanholm.se

 

Välkommen!