Bild

"HAPPY, HEALTHY, HOLY - DEN YOGISKA VÄGEN TILL ETT HELT OCH HÅLLBART LIV"

En bok för alla som någon gång har funderat över sin plats i tillvaron och tycker det är dags att vandra sin egen väg. Med hjälp av yoga kan vi alla hitta möjligheter vi inte visste att vi hade.
I den här boken har jag applicerat de yogiska principerna i en vanlig vardag med familjeliv, yrkesliv och inre och yttre krav. Jag tar mig an 16 olika uppdrag för att utforska hur allt från disciplin, en tupplur och bastubad till att skänka bort sin båt kan hjälpa oss att hitta vår väg i livet. När såväl hjärnan, hjärtat och kroppen får vara med så kommer kraften, lusten och tilliten till oss.

Den här boken är en inbjudan till dig att följa med på den yogiska vägen för att utforska din egen väg! Du behöver inte ha någon som helst yogavana och du behöver definitivt inte tro på något särskilt. Allt du behöver är en lust att utforska dig själv, en längtan efter något större och en nyfikenhet på livet. Välkommen att följa med!
Vill du beställa boken, maila din adress till info@malinsvanholm.se och swisha 279kr (ink. frakt)

Swishnummer: 123 31 91 004

Workshops:

Intresseanmälan:Vill du att jag kommer till din yogastudio eller din ort och håller workshopen? Hör av dig till info@malinsvanholm.se