SOMMARYOGA I STENINGE

Sommaren 2021 vecka 28-31

I sommar yogar vi igen på strandängen (vid midsommarstången) i Steninge. Håll utkik efter yogaflaggan! Vid sämre väder flyttar vi in i det fina Yogahuset på Kuststationen. Måndagar, onsdagar och fredagar kl 8.15-9.15 13/7-6/8.

Yogamatta eller handduk tar du själv med och kanske en filt om du vill använda den för att sitta på eller lägga över dig under vilan. Alla kan vara med utifrån sin förmåga och anmälan behövs ej.

Under samma period finns det även Kvällsyoga i Yogahuset, tisdagar och torsdagar kl 17-18.15 med olika gästlärare! Drop in!

Kostnad: 120 kr utomhus och 220 kr inomhus/tillfälle kontant eller swish. Bara att komma!

För mer info: Hör av dig till info@malinsvanholm.se

YOGAVECKA I STENINGE

Vecka 26 (29/6-3/7) blir en fullspäckad vecka med massor av yoga och spännande workshops för alla som vill ta hand om sig lite extra. Vi håller till inne i vackra yogastudion på Kuststationen.

Anmäler du dig till hela veckan betalar du 4.200 kr och får vara med på alla pass. Vill du anmäla dig till enstaka klasser eller workshops går det bra att göra i mån av plats. 220 kr för klass och 650 kr för workshop.

Anmälan: info@malinsvanholm.se  

Obs! Anmälan är bindande men inte personlig! Avbokning  endast mot uppvisande av läkarintyg. 

HAPPY, HEALTHY, HOLY - DEN YOGISKA VÄGEN...

...det är temat på årets yogavecka! Under veckan varvar vi dynamiska och lugna yogapass med föreläsningar, samtal och praktiska övningar för att förkovra oss i yogans visdom och lära oss mer om hur den kan hjälpa oss att leva våra liv med lite lättare hjärtan!

DAGSSCHEMA:

  • Dynamisk morgonyoga (hathayoga) kl 7.30-8.45
  • Workshop på dagens tema kl 10.00-13.00
  • Lugn yoga (yin/restorative) kl 16.30-17.45

DEN YOGISKA VÄGEN  - tisdag 29/6 

Hur kan du ta med dig yogan i din vardag? Utifrån de yogiska principerna "Yamas" jobbar vi med praktisk yogafilosofi och hur vi kan använda den på och utanför yogamattan.

DIN EGEN VÄG - onsdag 30/6 
Vad finns det för idéer och tips att hämta från yogans urgamla visdom för att leva livet med ett lättare hjärta? Med föreläsning, samtal och övningar jobbar vi med de yogiska principerna "Niyamas".

ASANA - POSITIONER - torsdag 1/7
Den här dagen går vi igenom de vanligaste yogapositionerna och du får lära dig mer om syftet med positionerna, hur du kan göra dem på olika sätt och hur du hittar positionerna bäst i din kropp.

PRANAYAMA - ANDNING - fredag 2/7 

Andningen sägs vara bron mellan kropp och själ och den spelar en otroligt viktig roll för både vår hälsa och vårt humör. Du får lära dig mer om andning, olika andningstekniker och hur du lär känna ditt eget andetag.

MEDITATION & CHAKRAN - lördag 3/7  

Vad är meditation? Hur gör jag för att meditera? Vad är chakran och hur hänger de ihop med meditationen? Föreläsning och samtal varvas med praktiska övningar.

VARMT VÄLKOMNA!