SOMMARYOGA I STENINGE

Sommaren 2022 vecka 26-30

I sommar yogar vi igen på strandängen (vid midsommarstången) i Steninge. Håll utkik efter yogaflaggan! Vid sämre väder flyttar vi in i det fina Yogahuset på Kuststationen. Måndagar, onsdagar och fredagar kl 8.15-9.15, 29 juni - 29 juli.

Yogamatta eller handduk tar du själv med och kanske en filt om du vill använda den för att sitta på eller lägga över dig under vilan. Alla kan vara med utifrån sin förmåga och anmälan behövs ej.

Kostnad: 120 kr utomhus och 220 kr inomhus/tillfälle kontant eller swish. Bara att komma!

För mer info: Hör av dig till info@malinsvanholm.se

SOMMARRETREAT I STENINGE

Vecka 26 (onsdag 29/6-söndag 3/7) blir en fullspäckad vecka med massor av yoga och härliga workshops för alla som vill ta hand om sig lite extra. Vi håller till inne i vackra yogastudion på Kuststationen.

Anmäler du dig till hela veckan betalar du 4.200 kr och får vara med på alla pass. Vill du anmäla dig till enstaka klasser eller workshops går det bra att göra i mån av plats. 250 kr för klass och 600 kr för workshop.

Anmälan: info@malinsvanholm.se  

Obs! Anmälan är bindande men inte personlig! Avbokning  endast mot uppvisande av läkarintyg. 

Body, Spirit & Soul

Utifrån ett yogiskt perspektiv består vi av olika kroppar, eller lager, som i yoga kallas "Shariras". Under veckan utforskar vi våra olika lager med hjälp av asana, pranayama, meditationer mm. Vi kommer belysa andningen, chakran, rörelseanalys av asana, hur du stillar sinnet med meditation och mycket mera.

Men framför allt kommer du få en gudomligt skön start på sommaren, med en vecka fullpackad med yoga som får dig att må som du förtjänar - underbart!

Boende bokar du själv (ingår ej) på fantastiska Steninge Kuststation, där vi också yogar. Ett stenkast från Kattegatt och med bästa atmosfären, världsklass på maten och vackraste miljön!

DAGSSCHEMA:

  • Dynamisk morgonyoga kl 7.30-9.15
  • Workshop på dagens tema kl 10.30-13.00
  • Lugn yoga (yin/restorative) kl 14.30-16.00

VÅR FYSISKA KROPP  - onsdag 29/6 

Vi workshopar olika typer av asana, hur du hittar positionerna inifrån och ut. Hur ska det kännas? Varför gör vi en viss position? Vad innebär stabilitet och lätthet i yogan?

PRANA - LIVSENERGI- torsdag 30/6 
Vad är prana, livsenergi? Hur kan vi guida den? Hur påverkar andningen oss och hur kan vi få hjälp av andetaget för att balansera vår energi?

HJÄRTATS LÄNGTAN- fredag 1/7
Hur lär vi oss att lyssna inåt? Hur kan yogan hjälpa oss till mer lust och glädje? Vi utforskar meditationen och pratar om San Kalpa, din innersta längtan som guidar dig i livet.

HELHETEN - lördag 2/7

Hur hittar vi en känsla av helhet? Vi leker med chakran, mantran och mudror och fortsätter utforskandet av våra kroppar / lager.

DIN EGEN PRAKTIK - söndag 3/7

Hur kan vi få in yogan i dinvårvardag? Hur hittar vi en daglig yogapraktik som hjälper oss att balansera våra olika kroppar / lager? Vi jobbar praktiskt med olika typer av sekvenser med asana, pranayama och meditation för att du ska hitta det som passar dig.

VARMT VÄLKOMNA!