YIN YOGA - UTBILDNING 50 H

Light yoga 

Medveten närvaro & andrum! 

23-27 MARS 2022

YACEP-certifierad 50 H

Under utbildningen kommer du få lära dig:

  • Yin yogans grundpositioner med olika varianter.
  • Hur du använder yoga propps i yin yogan.
  • Anatomi kopplad till yin yoga.
  • Vad fascia är och vad den spelar för roll i yin yoga.
  • Hur kinesisk medicin (TCM) är kopplad till yin yoga och vad meridianer är.
  • Mindfulness och yin yoga
  • Yin yogans historia och hur den hör ihop med annan yoga.
  • Meditation
  • Pranayama
För mer info: info@malinsvanholm.se

Datum: 23-27 mars 2022

Plats: Steninge Kuststation, utanför Halmstad

Kostnad: 14.500 kr , inklusive undervisning, mat, logi samt manual. (12.500 kr om du går Light Yogas Restorative -utbildning eller är tidigare elev på Light Yoga) 

Anmälningsavgift 4.000 kr.(dras av från den totala kostnaden)

Anmälan: info@malinsvanholm.se

Anmälan är bindande.

 

I ett litet och personligt format får du en stabil grund att stå på som yin yoga-lärare.

En omfattande grundutbildning i yin yoga med erfarna och välutbildade lärare. Malin Svanholm är huvudlärare men du träffar också flera andra lärare, specialister inom anatomi, fascia och kinesisk medicin. 

Huvudlärare är Yogamaster 500 h E-Ryt Malin Svanholm som har lång erfarenhet av att undervisa yin yoga och har studerat för bl.a. Ulrica Norberg, Sarah Powers, Sofie Ringsten och iRest institute. Malin är också utbildad i Shiatsu (TCM) och har en pedagogisk utbildning i botten. Mer om Malin

Helena Hahn, som undervisar i anatomi, har många års erfarenhet som kiropraktor och har arbetat bl.a. i USA. Läs mer om Helena här.

Carina Andersson undervisar i meridianer och traditionell kinesisk medicin och har djupgående kunskaper inom sitt område. Här kan du läsa mer om Carina. 

Under fem dagar bor vi tillsammans på Kuststationen i idylliska Steninge, vid havet utanför Halmstad. Vi startar dagarna i ottan med yin yoga och äter sen frukost tillsammans innan dagen fortsätter med teorilektioner om anatomi, fascia, meridianer, rörelseanalys mm. Vid lunch har vi en längre paus på två timmar, där du hinner gå promenader vid havet för att reflektera och vara i naturen, eller göra det du har behov av. Vissa av dagarna har vi kvällsundervisning efter middagen. 

Kuststationen är ett gammalt badhotell och drivs med mycket kärlek och omtanke och har fantastisk vegetarisk mat. Deras trerättersfrukostar är berömda över hela landet och gröten kokas av en tvåfaldig världsmästare i grötkokning. I priset för mat och boende ingår tre måltider per dag, samt te´och frukt under dagen.  Boendet är del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 200 kr/dag.