YOGA I STENINGE HT - 20 

Välkommen till Kuststationens vackra yogahus och vår åttonde termin med yoga! Det finns två olika pass att välja mellan, beroende på vilken yoga och vilka tider som passar dig!

 

HATHA YOGA SOFT är ett pass med ett lugnt tempo och många övningar liggandes på mage/rygg och sittandes. Vi fokuserar på alignment, dvs kroppens hållning och linjering.

 Vi kommer åt alla små muskler och blir starka inifrån vårt sinne och ut i våra muskler. Passar alla åldrar och stela kroppar. Passar både för kvinnor och män. Inga förkunskaper krävs. Kom ihåg att det är aldrig försent att börja ta hand om din kropp.

HATHA YOGA är dynamisk yoga för styrka, balans och smidighet!I hathayogan möter du såväl liggande som stående och sittande positioner och både dynamiska och mer stillsamma rörelser. Andningen är en viktig del av yogan och du får lära dig hur andningen kan hjälpa dig att hitta ett inre fokus.

YOGA FÖR CYKLISTER  Här jobbar vi först och främst med övningar som öppnar upp kroppen där det blir extra spänningar på grund av cykling. Samtidigt adresserar vi eventuella obalanser och svagheter i muskulaturen med stärkande övningar. Kroppskännedom, fokus, koncentration och balans ökar.

Vi har ett lugnt tempo och kursen är lämplig för alla aktiva cyklister, oavsett hur stel du är. Förkunskaper behövs ej. 

EVELYN KALMÉR är en mycket omtyckt och pedagogisk lärare som har sina rötter i hathayogan med en 200RYT-utbildning. Hon fortsätter ständigt att utbilda sig för olika lärare och förkovra sig i yogan. Läs mer om Evelyn på Yogazoul.se

PETRA NYLUND är en 200RYT-utbildad yogainstruktör med över 100 timmar fördjupningar. Hon har cyklat MTB snart 15 år och utövat  yoga ca 10 år och upptäckt på vägen hur bra cykling och yoga kompletterar varandra. 

BRA ATT VETA Det finns yogamattor att låna men ta gärna med din egen ändå eftersom det kan vara skönt att ha sin egen. Mjuka kläder och rena barfota fötter är att rekommendera. Kanske en tröja att ta på i vilan.


Du anmäler dig till en av kurserna men har, i mån av plats, möjlighet att ta igen gånger du missat på den andra kursen. För att ta igen måste du  först maila till info@malinsvanholm.se och försäkra dig om att det finns plats. Detta för att vi inte ska överskrida maxantalet per klass. 

Betalning sker via faktura.

VARMT VÄLKOMNA!

HATHA YOGA SOFT

15 söndagar kl 16.30-17.45

6 september-13 december

Lärare Evelyn Kalmér

Kostnad 2250 kr

15 torsdagar kl 19.00-20.15

3 september-10 december

Lärare Evelyn Kalmér

Kostnad 2250 kr

</strong <>

YOGA FÖR CYKLISTER

8 söndagar kl 18.15-19.20

18 oktober-6 december

Lärare Petra Nylund

Kostnad 1.280 kr

</strong <>

Anmäler du dig till TVÅ  pass får du 10% rabatt.
Anmälan

OBS! I höst drar vi ner på antalet platser, för att kunna hålla gott om avstånd, och släpper till att börja med 12 platser per klass. Ev. släpper vi fler i höst när vi ser hur läget är då. Vill du vara säker på att få din plats så bokar du redan nu och betalar då 500 kr i anmälningsavgift, för att betala resterande summa i höst. Maila din anmälan till: 

info@malinsvanholm.se