HÖSTTERMIN 2024 I STENINGE 

Välkommen till Kuststationens vackra yogahus och höstterminens yoga! Det finns tre olika pass att välja mellan, beroende på vilken yoga och vilka tider som passar dig!
 

YOGA FÖR STELA MÄN är en klass för män i alla åldrar som tror att yoga inte är för dem för att de aldrig har provat eller är för stela. Även om män självklart är välkomna på alla klasser så kan det vara skönt med en egen klass också. För att vi ska må bra behöver styrka och rörlighet gå hand i hand och när det är svårt att böja sig, när baksidan är stel att man får ont i ryggen, eller när det är svårt att komma upp och ner på golvet, då behövs mer rörlighet! Här blir du guidad i lugnt tempo och får prova på övningar som hjälper dig att bli mer bekväm i kroppen. 

HATHAYOGA är för alla som vill träna fokus, balans och medveten närvaro. Under passet möter du ibland lite mer fysiska positioner som kanske utmanar styrkan eller balansen, men också lugnare och mer meditativa övningar. Med hjälp av yogans positioner utvecklas styrka, fri rörlighet och kroppskännedom. Yoga är också ett sätt att hitta rörelsemönster och förhållningssätt som du kan ta med dig in i vardagen för att må bra och hitta balans i livet. 

Klassen passar alla åldrar och alla kroppar oavsett kön. Inga förkunskaper krävs.

MJUK HATHAYOGA är yoga för att stilla sinnet men också träna rörlighet, styrka och balans. På den här lite mjukare klassen möter du såväl liggande som stående och sittande positioner med fokus på mer stillsamma rörelser. Andningen är en viktig del av yogan och du får lära dig hur andningen kan hjälpa dig att hitta ett inre fokus.

Klassen ges på ett mjukt och närvarande sätt med fokus på mindfulness och meditation genom rörelse. Passar dig som vill ha lite lugnare yoga. Inga förkunskaper krävs. 

PETRA NYLUND är en 200RYT-utbildad yogainstruktör med över 100 timmar fördjupningar inom  bl.a. Yoga Nidra. Hon har en grund i övergripande hatha yoga, men älskar mångfalden i olika yogastilar och blandar in influenser från olika yogatraditioner.

MARJOLEIN VAN BAKEL är en internationellt erkänd yogalärare från Nederländerna med 200RYT Yogautbilding. I hennes yoga och meditationsklasser delar hon med sig av sin erfarenhet  från ibland annat Asien, där hon levt i meditations- center och ashrams. 

BRA ATT VETA Det finns yogamattor att låna men ta gärna med din egen ändå eftersom det kan vara skönt att ha sin egen. Mjuka kläder och rena barfota fötter är att rekommendera. Kanske en tröja att ta på i vilan.

Det går bra att ta igen lektioner på torsdagar kl 19.15, samt på söndagar, i mån av plats.

Betalning sker via faktura och det går bra att få kvitto via mail.

VARMT VÄLKOMNA!

YOGA FÖR STELA MÄN

Lärare Petra Nylund

5 september - 5 december 2024

torsdagar kl 18.00-19.00

Kostnad 2.900 kr (2.700 kr vid anmälan innan juni)

10 % rabatt vid anmälan till två kurser.

Minst 7 deltagare

HATHA YOGA

Lärare Petra Nylund

5 september - 5 december 2024

torsdagar kl 19.15-20.30

Kostnad 2.900 kr (2.700 kr vid anmälan innan juni)

10 % rabatt vid anmälan till två kurser.

Minst 7 deltagare

MJUK HATHA YOGA

Lärare Marjolein van Bakel

8 september - 8 december 2024

söndagar kl 16.30-17.45

Kostnad 2.900 kr (2.700 kr vid anmälan innan juni)

10 % rabatt vid anmälan till två kurser.

Minst 7 deltagare

Anmälan

 Maila din anmälan till:

info@malinsvanholm.se