YOGA I STENINGE VT - 23 

Välkommen till Kuststationens vackra yogahus och vår åttonde termin med yoga! Det finns två olika pass att välja mellan, beroende på vilken yoga och vilka tider som passar dig!

 

MJUK HATHA YOGA är yoga för att stilla sinnet men också träna rörlighet, styrka och balans. På den här lite mjukare klassen möter du såväl liggande som stående och sittande positioner med fokus på mer stillsamma rörelser. Andningen är en viktig del av yogan och du får lära dig hur andningen kan hjälpa dig att hitta ett inre fokus.

Klassen ges på ett mjukt och närvarande sätt med fokus på mindfulness och meditation genom rörelse. Passar dig som vill ha lite lugnare yoga. Inga förkunskaper krävs. 

DYNAMISK HATHA YOGA är ett pass där vi med stärkande fysiska övningar och positioner tränar fokus, balans och medveten närvaro. Med hjälp av övningarna utvecklas styrka, fri rörlighet och kroppsmedvetenhet. Passet innehåller även lugnare och mer meditativa övningar.

Klassen passar alla åldrar och alla kroppar oavsett kön. Inga förkunskaper krävs.

MARJOLEIN VAN BAKEL  (mammaledig i vår) är en internationellt erkänd yogalärare från Nederländerna med 200RYT Yogautbilding. I hennes yoga och meditationsklasser delar hon med sig av sin erfarenhet  från ibland annat Asien, där hon levt i meditations- center och ashrams. 

PETRA NYLUND är en 200RYT-utbildad yogainstruktör med över 100 timmar fördjupningar inom  bl.a. Yoga Nidra. Hon har en grund i övergripande hatha yoga, men älskar mångfalden i olika yogastilar och blandar in influenser från olika yogatraditioner.

BRA ATT VETA Det finns yogamattor att låna men ta gärna med din egen ändå eftersom det kan vara skönt att ha sin egen. Mjuka kläder och rena barfota fötter är att rekommendera. Kanske en tröja att ta på i vilan.

Det går bra att ta igen lektioner på den andra klassen i mån av plats.

Känner du dig det minsta sjuk så stannar du hemma!

Betalning sker via faktura och det går bra att få kvitto via mail.

VARMT VÄLKOMNA!

MJUK HATHA YOGA

Lärare Petra Nylund

26 januari - 11 maj  (15 tillfällen, lov 6 april)

torsdagar kl 19.00-20.15

Kostnad 2.900 kr 

DYNAMISK HATHA YOGA

Lärare Petra Nylund

29 januari - 14 maj (15 tillfällen, lov 9 april)

söndagar kl 16.30-17.45

Kostnad 2.900 kr 

 

Går du båda dagarna får du 10% rabatt på båda kurserna! 

Anmälan

 Maila din anmälan till:

info@malinsvanholm.se